Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Субсидії стали виплачувати готівкою: як це працює? Як тепер платити за «коммуналку»?

Субсидії стали виплачувати готівкою: як це працює? Як тепер платити за «коммуналку»?
14 Бер 2019 13:45 | Новини Нікополя

З 4 березня нікопольчани, які користуються з жовтня 2018 року житловою субсидією вперше почали отримувати її живими грошима, а не у вигляді взаємозаліку, при якому спожиті послуги раніше оплачувалися і отримувачем субсидії і державою.

Як по-новому розраховуватися людям за опалення, воду, газ і світло, а також які санкції за несплату в повному обсязі і на що дозволено витратити заощаджені суму, якщо така залишиться?

Сьогодні в місті субсидію отримують більше 15 тисячі сімей, тому питання призначення субсидії є дуже актуальним. Правила призначення субсидії майже не змінюються, змінюється алгоритм її виплати.

Всі громадяни, кому призначено субсидію в 2018 році (жовтні, листопаді, грудні) отримають у березні готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року. Відповідно, у квітні прийдуть кошти для розрахунку за спожиті у березні послуги, у травні – за квітневу комуналку.

Виплата коштів проводиться різними способами, а саме:

Щоб не стояти в черзі, в “Ощадбанку” можна зареєструватися на сайті банку https://www.oschadbank.ua/ua/sd або через Контакт-центр Ощадбанку за тел.: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних або мобільних телефонів.)

Оставить комментарий

avatar
250