Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Шановні нікопольці! Прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди головного свята нашої держави – Дня Незалежності України!

Шановні нікопольці!  Прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди головного свята нашої держави – Дня Незалежності України!
23 Сер 2019 15:20 | Новини Нікополя

У нинішньому році ми відзначаємо вже 28-ту річницю незалежності України. Це свято стало символом самоствердження, відчуття волі та суверенності як для нашої країни, так і для кожного з нас.

Становлення та утвердження України проходило тисячоліттями. Історія державності завжди нам нагадуватиме про звитяжні сторінки нашого національного формування.

Сьогодні ми, як ніколи, повинні пам’ятати про те, якою ціною нам далася незалежність. Адже наша молода держава знову переживає нелегкі часи. Під загрозою опинились самостійність України та цілісність її кордонів, котрі, як і багато років тому, боронять справжні патріоти, сини своєї країни. І я впевнений, що Україна переможе завдяки національному духу та незламній волі її народу.

Ми маємо пам’ятати, що Україна у нас одна – єдина і неподільна. Тому всі ми прагнемо, щоб у нашому суспільстві панували порозуміння і згуртованість, а на рідній землі – добробут, любов і такий довгоочікуваний мир!

Тож, у цей святковий день я бажаю кожному українцю добра, злагоди міцного здоров’я та сімейного затишку, а нашій рідній Україні та Нікополю – процвітання на шляху до європейського майбуття!

Оставить комментарий

avatar
250