Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Почалося будівництво нового спортивного майданчика спортивно-оздоровчого комплексу ЗАЕС

Джерело: Запорізька АЕС

Почалося будівництво нового спортивного майданчика спортивно-оздоровчого комплексу ЗАЕС
23 Сер 2019 14:29 | Новини Нікополя

На подвір’ї спортивно-оздоровчого комплексу (СОК) почалися будівельні роботи зі створення комплексного спортивного майданчика.

«Користуватися новим об’єктом планується до 10 місяців на рік. Адже поряд із ним є вся необхідна спортсменам інфраструктура – вихід на майданчик можливий через ігровий зал спорткомплексу, тут є роздягальні і душові кабінки», – розповів директор спортивно-оздоровчого комплексу Віктор Діброва.

Вже почали працювати геодезисти, зайшла перша техніка. Вони виконують горизонтальне планування і вирівнюють ґрунт. Бетонну основу об’єкта виконує будівельна бригада управління капітального будівництва Запорізької АЕС. Далі за справу візьмуться підрядні організації, вони виконають основу майданчика і поставлять огорожу.

За площею майданчик перевершить спортзал СОКу у півтора рази – його розміри 43 на 32 м. Універсальну спортивну споруду для занять баскетболом, міні-футболом та волейболом покриють спеціальним прогумованим матеріалом, на якому зроблять розмітку; його укомплектують воротами, баскетбольними щитами і відбійниками. Майданчик захистять 4-метровим парканом і проведуть освітлення.

Презентувати новий спортивний майданчик для майбутніх досягнень спортсменів-атомників керівництво СОК сподівається вже в цьому році.

 

 

 

 

 

 

 

Оставить комментарий

avatar
250