Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС впроваджується комплексна автоматизація роботи з кадрами

Джерело: Запорізька АЕС

На Запорізькій АЕС впроваджується комплексна автоматизація роботи з кадрами
14 Сер 2019 14:31 | Новини Нікополя

Майданчик Запорізької атомної електростанції – пілотна зона масштабного проекту ДП «НАЕК «Енергоатом» з вдосконалення процесу управління персоналом за допомогою програмного забезпечення SAP.

За два роки на станції належить виконати чимало роботи, націленої на успіх нововведення, що покликане істотно підвищити ефективність роботи з кадрами, як у відокремлених підрозділах, так і в цілому по Компанії.

Проект передбачає комплексну автоматизацію низки процесів, пов’язаних з управлінням персоналом. В першу чергу – підвищення ефективності роботи з кадрами завдяки сучасному програмному забезпеченню.

Проект розділений на три фази. Перша включає такі напрямки як організаційний менеджмент, кадрове адміністрування і сервіси самообслуговування співробітників і менеджерів на базі продукту SAP Fiori for HCM. Друга – управління робочим часом і розрахунок заробітної плати. Третя – організаційний менеджмент, цілі та ефективність.

Впровадження кожної фази поділене на чотири етапи, починаючи з організаційної підготовки та концептуального проектування і закінчуючи підтримкою продуктивної експлуатації.

«На даний момент фахівцями ВП ЗАЕС вже зроблено чимало в плані надання необхідних для розробки програмного комплексу вимог та інформації. В результаті розроблене технічне завдання, у якому викладені усі побажання замовника», – підкреслила керівник проекту з боку підрядника ТОВ «Бріг-Рітейл» Надія Кондратенкова.

Наступний крок для фахівців ВП ЗАЕС – концептуальний проект, згідно з яким підрядник буде займатися розробкою програмного комплексу.

«Успішність проекту буде підтверджена, коли наші фахівці з різних підрозділів почнуть реально працювати в цьому програмному комплексі. І потім на базі нашої пілотної зони ця комплексна автоматизація буде впроваджена по всій Компанії», – розповів заступник начальника управління кадрів ВП ЗАЕС, виконуючий обов’язки керівника проекту з впровадження підсистеми управління персоналом на базі SAP Павло Мішин.

Оставить комментарий

avatar
250