Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В лікарнях Нікополя ведуться ремонтні роботи

В лікарнях Нікополя ведуться ремонтні роботи
8 Сер 2019 09:15 | Новини Нікополя

Місцева влада Нікополя постійно приділяє увагу розвитку та облаштуванню лікувальних закладів. На відповідні роботи постійно виділяються кошти.

Двоповерхову будівлю, в якій розташовано комунальне підприємство «Нікопольська міська психоневрологічна лікарня Дніпропетровської обласної ради», було побудовано ще в далекому 1935 році минулого століття. На першому поверсі знаходиться поліклінічне відділення, на другому – стаціонарне. Якщо якісь ремонтні роботи з того часу тут проводили, то вікна не міняли ніколи, що суттєво впливало на зниження температури в приміщенні в холодні пори року.

За останні майже три роки в лікарні замінили всі 40 вікон. В цьому році – встановили 25 нових металопластикових вікон, для чого з міського бюджету було виділено 137 тисяч гривень. Наразі підрядник завершує роботи. Наявність нових вікон значно покращить температурний режим в будівлі, а находження хворих на стаціонарному лікуванні стане більш комфортним.

В Нікопольській міській лікарні № 4 в цьому році встановили камери відеоспостереження. Це стало можливим завдяки перемозі проекту цього закладу в конкурсі партиципаторного бюджетування.

Оставить комментарий

avatar
250