Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міська влада продовжує роботу щодо впровадження проекту «Нікополь – Місто Доброчесності»

Міська влада продовжує роботу щодо впровадження проекту «Нікополь – Місто Доброчесності»
29 Лип 2019 18:00 | Новини Нікополя

26 липня відбулася робоча зустріч міського голови Андрія Фісака з делегацією, в яку увійшлиексперти від Антикорупційної ініціативи Євросоюзу в Україні (EUACI),Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН)і спеціалісти компанії «СофтПро» (м. Київ).

Зустріч пройшла в рамках впровадження проекту «Нікополь – Місто Доброчесності», а також виконання зобов’язань та обов’язків Меморандуму про взаєморозуміння, який був підписаний 12 липня 2018 року, з метою посилення потенціалу органів місцевого самоврядування щодо їх внеску до процесу боротьби з корупцією, підтримання конструктивного діалогу та продуктивних взаємовідносин між Антикорупційною ініціативою ЄС в Україні та Нікопольською міською радою.

– Ви даєте нам інструмент для того, щоб ми могли працювати і дійсно привести у відповідність місцеве законодавство і ті механізми, які впливають безпосередньо на імідж міста, міської влади та на ставлення людей до міської влади, – сказав на початку зустрічі міський головаАндрій Фісак.

Оставить комментарий

avatar
250