Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЯК РОЗПІЗНАТИ СИТУАЦІЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ?

ЯК РОЗПІЗНАТИ СИТУАЦІЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ?
29 Лип 2019 16:45 | Новини Нікополя

Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми. За даними дослідження, проведеного на замовлення МОМ, понад 230 000 українців постраждали від торгівлі людьми з 1991 року, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.

ЯК РОЗПІЗНАТИ СИТУАЦІЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ?

Дуже поширена торгівля дівчатами  та жінками для сексуальної експлуатації, тяжкої роботи (насильницького використання в полі чи домашньому господарстві, догляді за психічнохворими чи тяжкохворими), примусового народження дитини чи шлюбу.

І хлопці, і дівчата можуть бути втягнуті в торгівлю людьми для вилучення та трансплантації органів або для проведення різних видів дослідів.

Крім того, як хлопців, так і дівчат можуть примушувати до дій з метою використання у збройних конфліктах   або злочинній діяльності.

Однією із найбільш поширених форм торгівлі людьми, після трудової експлуатації та сексуального рабства,  є примусове жебракування.

Оставить комментарий

avatar
250