Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з виробництва, зберігання, транспортування та реалізації харчових продуктів на території м. Нікополь!

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з виробництва, зберігання, транспортування та реалізації харчових продуктів на території  м. Нікополь!
30 Лип 2019 09:10 | Новини Нікополя

Згідно ст.23 Закону України від 23.12.1997 №771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» суб’єкти господарювання, які провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, повинні отримати експлуатаційний дозвіл на кожну окрему потужність до початку її експлуатації.

Оператори  ринку,  які провадять діяльність, пов’язану з первинним виробництвом та/або транспортуванням та/або зберіганням та/або продажем харчових продуктів, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10 °C, залишаючись придатними для споживання людиною, які здійснюють виробництво харчових продуктів, інгредієнтами яких є виключно продукти рослинного походження та/або перероблені продукти тваринного походження, заклади роздрібної торгівлі, заклади громадського харчування, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів відповідно до вимог ст.25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Державній реєстрації підлягають потужності як ті, що планують використовуватись для проведення певного виду діяльності, так і ті, що вже використовуються.

Оставить комментарий

avatar
250