Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Триває підготовка до Всеукраїнського перепису населення

Триває підготовка до Всеукраїнського перепису населення
26 Лип 2019 14:20 | Новини Нікополя

Перший  Всеукраїнський перепис населення відбувся у 2001 році. Проведення чергового Всеукраїнського перепису населення визначено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2008 року № 581-р (з останніми  змінами від 16.12.2015р.) “Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення”. 

Перепис населення має надати актуалізовані дані щодо чисельності та складу населення країни, його основних соціально-демографічних характеристик. Тому перепис важливий для держави, її розвитку та для суспільства в цілому. Передусім це необхідно для прогнозування і управління соціально-економічним розвитком країни.

 Статистичною комісією ООН прийняті рекомендації про проведення переписів населення у країнах світу в рік, що закінчується на нуль або близький до нього. Оскільки Україна є повноправним членом світової спільноти, її громадян необхідно рахувати одночасно з усіма.

На даний час відділом статистики у місті Нікополі здійснюються підготовчі заходи до Всеукраїнського перепису населення 2020 року, серед яких:

Оставить комментарий

avatar
250