Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юні марганчани взяли участь у Всеукраїнському флешмобі «White card» до Міжнародного дня Спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров’я.

Юні марганчани взяли участь  у Всеукраїнському флешмобі «White card» до Міжнародного дня Спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров’я.
22 Кві 2024 18:14 | Новини Марганцю
З 5 по 6 квітня 2024 року юні марганчани, вихованці гуртка «Майстерня рукоділля» і керівник гуртка Соловйова Вікторія Вікторівна Комунального позашкільного закладу «ЦТДУМ», взяли участь у Всеукраїнському флешмобі «White card» до Міжнародного дня Спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров’я.
Також вихованці гуртка долучились до Національного проєкту «Цікава фізкультура-2.0 Перезавантаження”, під патронатом Української федерації «Спорт заради розвитку». Дякуємо Олексію Качану, Президенту Української федерації «Спорт заради розвитку», та організаторам Всеукраїнського проєкту за драйвову атмосферу, за творчий підхід, позитивні емоції. Діти отримали: дипломи, відзнаки, що особливо цінне у такий важкий час для нашої громади!
Під час проведення заходу був встановлений національний рекорд щодо кількості учасників. Рекорд зафіксовано на позначці 226 766 учасників та 5 570 закладів/педагогів.
Щиро радіємо, що марганчани стали частиною такої потужної команди однодумців! Так тримати. Все буде Україна!!!

Оставить комментарий

avatar
250