Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Попри війну життя триває…

Попри війну життя триває…
25 Кві 2024 17:33 | Новини Марганцю
Українці сильніші за війну! Наше прагнення перемогти стає сильнішим щохвилинно.
Представниками Американської організації Global Empowerment Mission Ukraine у партнерстві з фондом Howard G. Buffett разом з секретарем міської ради Анатолій Деркачем на чолі з міським головою Геннадієм Боровиком та депутатським корпусом була проведена важлива та необхідна робота з надання та встановлення нових вікон у закладах освіти, охорони здоров’я, комунальних та соціальних установ Марганця, які було пошкоджено внаслідок обстрілу.
Така допомога і підтримка доречна, особливо сьогодні, коли всі ми живемо в умовах війни. Встановлення сучасних склопакетів допоможе створити комфортні умови праці для спеціалістів, які сьогодні, під ворожими обстрілами, продовжують працювати в місті, піклуючись про життєдіяльність громади та надання необхідних послуг населенню.
Ця добра справа доводить, наскільки важлива підтримка та готовність допомагати тим, хто переживає складні часи. Міжнародна організація «Global Empowerment Mission» у партнерстві з фондом Howard G. Buffett неодноразово надавала вчасну допомогу жителям громади.
Дякуємо за вагому підтримку! Все буде Україна!

Оставить комментарий

avatar
250