Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мова наша солов’їна…

Мова наша солов’їна…
20 Лют 2024 18:32 | Новини Марганцю
«Я – творча людина», – зазначає 16-річна учениця Марганецького ліцею № 10 Ольга Михайлик, яка 19 січня посіла ІІІ місце на обласній олімпіаді з української мови та літератури.
До будь-якої справи дівчина завжди підходить відповідально. До речі, напередодні, Оля також посіла ІІІ призове місце у конкурсі з малювання. Підготуватися до олімпіади з української мови та літератури дівчині дуже допомогла її вчитель – Оксана Миколаївна Якименко.
«Знати та шанувати нашу рідну мову було почесно завжди, – підкреслює Оля Михайлик, – особливо сьогодні, коли йде війна, наша мова набуває особливого змісту! Тому вибороти призове місце саме у цій олімпіаді, особисто для мене, було справою честі!».
Мимоволі відчуваєш, як швидко під час війни подорослішали наші діти… Рідна земля, українська мова, наша боротьба з ненависним ворогом – усе це відчувається гостріше і лине від самого серця й душі! Під мирним небом України знадобляться творчі здібності цієї милої дівчини. Її мрія стати графічним дизайнером. Професія, яка потребуватиме і творчого підходу, і цілого переліку професійних нюансів, якими Оля, без сумнівів, оволодіє… На все свій час.

Оставить комментарий

avatar
250