Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Не знаючи це Ви дуже ризикуєте!!! І не тільки своїм життям. Важливі речі від лікаря гінеколога вищої категорії!

Не знаючи це Ви дуже ризикуєте!!! І не тільки своїм життям. Важливі речі від лікаря гінеколога вищої категорії!
17 Тра 2019 16:38

З року в рік жінок хвилюють одні й ті ж питання, що стосуються нормальної тривалості менструального циклу, правильного розвитку молочних залоз, захворювань, що передаються статевим шляхом, інфекційних захворювань і злоякісних новоутворень. Квітуча жінка  це насамперед здорова жінка. Адже кожна жінка неповторна і прекрасна у своїй індивідуальності, а це значить, що союзником у побудові її щасливого майбутнього повинен стати лікар-гінеколог, який дасть вичерпні відповіді на всі найскладніші питання. Гінекологічний огляд здоровій жінці рекомендується проходити два рази на рік.

ЯК пройти на профілактичний огляд і консультацію, щоб зберегти своє здоров’я, попередити і виявити гінекологічні захворювання на ранніх стадіях, уникнути розвитку венеричних, інфекційних захворювань та інших захворювань,про  це та інше нам розповів лікар-акушер-гінеколог вищої категорії медичного центру “Імпульс”  Ільєнко Валентина Анатоліївна :

“Стан репродуктивного здоров’я жіночого населення України викликає особливе занепокоєння через зростання кількості передракових і онкологічних захворювань рік від року. У кожної жінки має бути лікар гінеколог якому можна довірити найголовніше своє здоров’я. Багато жіночих хвороб на ранніх стадіях протікають практично без симптомів і тільки фахівець може виявити їх виникнення . В медичному центрі Імпульс , ви можете скористуватися такими послугами як профілактичний огляд та діагностика ,консультація лікаря гінеколога , відео кольпоскопія, забір матеріалу на аналізи , денситометрія для діагностики щільності кісткової тканини і визначення рівня кальцію.

Наш центр проводить лікування патологій шийки матки , дисплазії, ерозії ,в том числі і новим методом лазаревої поляризації. Наші лікарі пройшли курс по лікуванню безпліддя ,лікуванню статевих інфекцій , запальних захворювань і міоми матки ,мастопатії , порушення менструального циклу. Чому саме Імпульс? Тому що, ми використовуємо виключно новітні обладнання ,тому що наші лікаря справжні професіонали своєї справи , з багаторічним досвідом  роботи ,тому що ми цінуємо ваш час, і відповідно ви можете здати всі необхідні аналізи , не витрачаючи свій час на пошуки відвідання інших клінічних лабораторій ,але найважливіше ,тому що у нас індивідуальний підхід і турбота про кожного пацієнта. Ми чекаємо Вас! Лікар Їльєнко Валентина Анатоліївна.”

Робимо висновок: Краще не відкладати візит до лікаря гінеколога, щоб зберегти своє здоров’я, попередити і виявити гінекологічні захворювання на ранніх стадіях.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250