Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.
30 Сер 2020 06:45

Сьогодні ми продовжуємо нашу  рубрику программ під назвою :  «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ».

Сьогодні наша стаття про –  Юрія Нікітіна.

Юрій Нікітін – продюсер, генеральний директор компанії mamamusic.

Юрій Нікітін народився 9 грудня 1967 році у Києві (Україна). З відзнакою закінчив київське швейне профтехучилище за спеціальністю кравець верхнього чоловічого одягу. Його швейний бізнес процвітав до тих пір, поки Юрій не продав своє обладнання, тканини, і купив собі бас-гітару. Початок кар’єри на початку 90-х Юрій Нікітін працював в Москві музикантом в групі Авеню, в студії Міраж, в гастролях з якою об’їхав усі СНД. У 1986 році – Юрій Нікітін вступив до Київського інституту культури і мистецтв. Після повернення до Києва влітку 1990 на фестивалі Весняні надії 90-х Юрій Нікітін познайомився з Іриною Білик, яка починає артисткою. Це поклало початок співпраці двох яскравих творчих одиниць.

Спочатку Юрій Нікітін гастролював з Іриною Білик в якості бас-гітариста, але вже в 1993 р Нікітін з партнерами створив продюсерську компанію NOVA, яка зайнялася продюсуванням українських артистів. Першою артисткою, з якої компанія підписала контракт, стала Ірина Білик остаточно затвердивши Ірину Білик в статусі головної співачкі новой української музики. У 1997 р вийшов альбом Фарби, проданий тиражем близько 500 000 копій, що стало абсолютним рекордом для музичного ринку України.

Цей рекорд був досягнутий тільки через 7 років Вєркою Сердючкою, з якої Юрій Нікітін почав співпрацю в 1996 р. У 1999 році пройшов повний ребрендинг компанії NOVA: зміна складу партнерів, засновників, персоналу, новий погляд на роботу в музичному просторі. Разом з новою схемою, яка багатьма роками пізніше в світі стала відома як Модель 360 градусів змінилося і назва. Юрій Нікітін відтепер вирішує працювати сам під лейблом Mamamusic. Головними артистами компанії Mamamusic як і ранішезалишалисяІринаБілик і ВєркаСердючка.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250