Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.
29 Сер 2020 06:45

Сьогодні ми продовжуємо нашу  рубрику программ під назвою :  «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ».

Сьогодні наша стаття про –  Ігоря Крутого.

Ігор Крутой – російський і український композитор, хітмейкер, пісні якого увійшли в репертуар зірок російської естради. Успішний продюсер, організатор міжнародного конкурсу популярної музики «Нова хвиля», «Дитяча Нова хвиля» . Під його керівництвом довгий час здійснювалося проведення проектів «Пісня року» і «Ранкова пошта».

Звідкіля у хлопчика народилася любов до музики – невідомо. Але у нього раптом виявився прекрасний слух, і мама відвела сина в музичну школу. На дитячих ранках Ігор Крутой вже непогано окомпанував шкільного хору на баяні. Пізніше він освоїв і фортепіано, а в 6-му класі учень організував ансамбль, яким сам і керував. Незабаром без музикантів не обходилися жодні танці для старшеклассніков. Після школи Ігор Крутой бачив для себе тільки одну дорогу – удосконалювати музичні здібності і грати далі. Він став студентом Кіровоградського музичного училища, вступивши на теоретичне відділення.В 1986 році Крутий домігся виконання заповітної мрії, вступивши до Саратовську консерваторіюі мені Собінова на композиторський факультет. Ігор хотів складати музику з тих пір, коли навчивсяграти. Уже в молодості він поступово наближається до цієї мети.

1987-й став роком початку композиторськоїбіографіїІгоря Крутого. У цьому році з’явилася його перша пісня, що стала хітом, – «Мадонна». Вона була написана для співака і друга Крутого – Олександра Сєрова, з яким композитор був знайомий ще по Ніколаеву.Не тільки композиторська, але і продюсерська діяльність тепер все більше займають І горя Крутого. Крутого співпрацює з популярними виконавцями країни Поліною Гагаріної, Михайлом Шуфутинським, Юрієм Шатуновим, Борисом Мойсеєвим, Діаною Гурцкой і іншими. Продюсерський центр Ігоря Крутого організовує сольні концерти зірок світової і російської естради на престижних концертних майданчиках країни і за граніцей. Об авторитеті керованої Крутим фірми можна судити по тому, що саме вона організувала в Москвіконцерти Хосе Каррераса і Майкла Джексона.Работа з франкомовноїспівачкою Ларою Фабіан – окрема глава в кар’єрі Ігоря Крутого. Альбом Mademoiselle Jivago( «Мадемуазель Живаго»), що вийшов в 2010 році, став популярним в окремих країнах світу. Російського композитора все більше дізнаються у Франції, Бельгії, Канаді, Швейцарії та інших державах, де люблять і знають творчість Лари Фабіан.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250