Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ
28 Сер 2020 11:31

Сьогодні ми продовжуємо нашу  рубрику программ під назвою :  «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ».

Нателла Вагіфовна Крапівіна (уроджена Алієва) народилася 7 квітня 1982 року в Ашхабаді. Батько Вагіф Ахмедович Алієв – великий бізнесмен – девелопер, азербайджанець за національністю. Сім’я Алієвих переїхала до Києва – міста ділових інтересів батька – на початку 90-х років, Нателла було 11 років. Далі – школа, потім вуз. Дівчина закінчила Київський інститут міжнародних відносин (КІМВ), ставши дипломованим фахівцем з міжнародного приватного праву.По визнанням продюсера, вона ще в інституті зрозуміла, що невдало вибрала професію – хотілося бути ближче до творчості.

Ніби в продовження серії щасливих випадковостей Нателла знайомиться зі співачкою Світланою Лободою, і з 2011 року починається творчий і дружній тандем.  Нателла з популярною підопічної пройшли величезний шлях, протягом якого вдалося напрацювати неймовірний для такого короткого періоду обсяг досягнень: і грандіозні сольні концерти, і мегахіти, і платинові альбоми, і верхівки топ-чартів, і багато іншого. Але головне, що змінила Нателла в творчості Світлани – це кліпи.Продюсер сама стала знімати відео співачки, дотримуючись непорушний принцип: це захоплююча історія, в центрі якої художній образ. Почавши серйозно інвестувати в кліпи, команда виконавиці облетіла вже половину земної кулі – побувала в США, Ісландії, Домінікані, Португалії.

Кліпи Лободи збирають десятки тисяч переглядів на YouTube.В 2018 м до артистам продюсера також приєднався Артем Іванов, знайомий слухачам як соліст групи «Інь-Ян». У співпраці з Нателлою відбувся сольний дебют співака, випущений перший сингл «Іди до мене» Також Крапівіна стала продюсером: створена при її підтримці картина молодого режисера Олександра Горчіліна «Кислота» отримала приз на кінофестивалі «Кінотавр-2018». Творчі кроки, а також моменти настрою і життя поза роботою Нателла відображає в фото та відео, які розміщує в «Інстаграме» і «Фейсбуці».

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250