Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.
27 Сер 2020 10:34

Сьогодні ми продовжуємо нашу  рубрику программ під назвою :  «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ».

Сьогодні наша стаття про –  – Ігоря Кондратюка – український звукорежисер і музичний продюсер.

Народився Ігор 14 березня 1962 року в селі Пригір’я, що в Херсонській області . Вчившись  у школі, зацікавився точними науками, мріяв осягнути науку астрономію і навчитися грі на саксофоні. Здобувши золоту медаль, в 1979 році вступив до Київського державного університету на фізико-математичний факультет. З 1991 року Ігор Кондратюк сесійно працює редактором телевізійних шоу «Кохання з першого погляду» і «Брейн-ринг». Ігорспівпрацює і з українським телебаченням, де стає ведучим передачі «5 + 1». З 1999 року на каналі «Інтер» (з 2009 року – на «1 + 1» і СТБ) починається показ народного шоу «Караоке на Майдані», автором ідеї та ведучим якого став Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк в шоу «Караоке на Майдані» Виспівувати пісні на великих вулицях міста було прийнято на малій батьківщині Ігоря, сподобалося це і жителям столиці. У шоу брали участь всі бажаючі. Учасники переспівували народні та популярні українські пісні, а потім кращий виконавець отримував грошовий приз. На російському телебаченні подібна передача випускалася з 2006 року на каналі ТВЦ і називалася «Караоке на Арбаті», яку вів також Кондратюк.

Популярність Ігоря Кондратюка на телебаченні змушує продюсерів запрошувати шоумена в нові проекти: в інтелектуальну передачу «LG” Еврика! “», Музичні шоу «Шанс», «Зоряний дует» і «Американський шанс». Програма «Шанс», яка стартувала в 2003 році, за мету ставила відкриття нових талантів. Як стартовий майданчик передачу використовували група QuestPistols, виконавці Олександр Воєвудський, Віталій Козловський, Наталія Валевська.

У 2010 році на каналі СТБ стартувало ще одне музичне шоу «X-Фактор», в якому в суддівський склад увійшов Ігор Кондратюк. Нерідко програми, які продюсував і вів Ігор, отримували високу глядацьку оцінку. Так було з передачами «Караоке на Майдані» і «LG” Еврика! “», Атакож з розважальним телешоу «Шанс». У автора проектів вже п’ять статуеток премії «Телетріумфу».

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250