Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.
24 Сер 2020 07:30

Сьогодні ми продовжуємо нашу  рубрику программ під назвою :  «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ».

У цій  програмі ми розповімо вам про відому артистку, співачку, танцівницю, і продюсера Наталю Могилевську.

За власні досягнення в 2004 році артистка була нагороджена почесним званням Народної артистки України.

Наташа народилася і виросла в Києві. після 9-го класу покинула школу заради Київського естрадно-циркового  училища, так як дівчинка з дитинства мріяла стати знаменитою вокалісткою. Також в юності Могилевська займалася бальними танцями, так що підготовлена до виступів на сцені Наталія була непогано.

Після училища починаюча артистка виступала в українському фольклорному театрі «Батьківщина», київському театрі естради, єврейському театрі “Штерн”. Отримала Наталія і вищу освіту: у 1996 році Могилевська стала студенткою Київського національного університету культури і мистецтва.

Сольна кар’єра Наталії Могилевської почалася в 1995 році і вже перші пісні «Дівча з волоссям кольору лілій», «Пролісок» і «Єрусалим» стали досить популярними. Зміцнила успіх перемога на знаменитому фестивалі «Слов’янський базар» Свої перший музичний кліп Наталія Могилевська з режисирувала самостійно. Нові диски почали виходити досить регулярно, особливо великий успіх очікував пластинки «Тільки я» і «Відправила message». На підтримку альбому «Тільки я» виконавиця влаштувала всеукраїнський гастрольний тур і дала безліч концертів, кожен з яких зібрав повний зал шанувальників.

Крім музичної кар’єри, Наталія Могилевська не менш успішно проявила себе і на телебаченні, і в кінематографі. Спочатку Могилевська стала провідною музичного талант-шоу «Шанс», яке виходило на українському каналі «Інтер». У перший же рік молода жінка була названа кращою телеведучою року на церемонії вручення премії «Телетріумф» .Як продюсер і член журі Наталія виступала в українській версії «Фабрики зірок» і разом з Потапом і Тіною Кароль стала основою вокального шоу «Голос Діти ».

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250