Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.

ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ.
23 Сер 2020 07:45

Сьогодні ми продовжуємо нашу  рубрику программ під назвою :  «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ».

Сьогодні наша стаття про – Потапа.

Потап (справжнє ім’я артиста – Олексій Потапенко) народився 8 травня 1981 року в столиці України. Ще в дитинстві Потап проявив інтерес до багатьох сфер життя. З юних років займався плаванням і водним поло і заробив звання майстра спорту. Писав пісні і вірші. У 13 років він навіть спробував записати перші композиції, тільки батьки вважали це захоплення сина не серйозним.

Після закінчення школи Олексій став студентом Київського університету фізичного виховання, де встигав поєднувати навчання і гру в університетській команді КВН. Після вузу Потапенко світила кар’єра тренера або вчителя фізкультури, але батько наполягав на продовженні освіти, і син послухався. На цей раз хлопець вступив до Київського економічного університету і став магістром економічних наук.

У студентські роки Потапенко вільний час присвячував написання пісень, брав участь в музичних проектах. Переломним у творчій біографії Потапа став 2006-й. Це рік народження проекту «Потап і Настя». У 2008 році вийшов їх дебютний альбом «Не пара», а в 2009-му побачив світ другий альбом . Колектив рухався до нових вершин і завойовував нагороду за нагородою. Через пару років спільної роботи і випуску нових хітів Потап і Каменських зібрали всі музичні нагороди на пострадянському просторі: «Золотий Грамофон», «Пісня Року», «RU.TV», «Премія Муз-ТВ». У 2015 році дует привернув до себе ще більше уваги, презентувавши спільні трек і кліп з популярною R’n’B-виконавицею Бьянкой.

Дует, створений Потапом, офіційно визнали найпопулярнішим з гастролюючих дуетів країни. Кількість їх концертів і запрошень виступити таке, що співакам заздрили багато відомих артистів. Проект ставив все нові рекорди відвідування концертних майданчиків.

Візитною фішкою Потапа і Насті стали невимовні або, навпаки, підкреслено прості, інфантильні, дивні і забавні назви пісень, як придумані самими музикантами, так і взяті з сленгової лексики: «Чумачечая весна», «Чундра-чучундра», «Бумдіггібай», « УдиУди »,« РуРуРу ».У 2010 році Потап відкрив свій продюсерський центр« MOZGI Entertainment », який, крім дуету« Потап і Настя », представляє і групу« Время и Стекло », ексцентричного артиста Аркадія Лайкіна і танцювально-музичний чоловічий band «Mozgi» .Потап – не тільки продюсер. Також Олексій пише пісні, сценарії, виступає режисером кліпів і є невичерпним джерелом креативу команди «MOZGI Entertainment»

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «ЖИТТЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250