Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД.

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД.
18 Сер 2020 11:55

Сьогодні ми продовжуємо рубрику программ під назвою :  «УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД.».

Сьогодні наша про – Сильвестора Сталлоне.

Сильвестр Сталлоне – американський актор, сценарист і режисер. Популярність йому принесли численні бойовики, Майбутній актор народився в Нью-Йорку в родині італійського іммігранта Френка Сталлоне, який заснував мережу перукарень та салонів краси в ряді американських міст. Проживши разом 12 років, батьки Сталлоне розлучаються. Сильвестр з молодшим братом залишаються жити з матір’ю. Юнак відкриває для себе світ спорту, посилено займається в тренажерному зале.Когда починається війна у В’єтнамі, Сталлоне переїжджає до Швейцарії як студент привілейованого коледжу і одночасно викладач фізкультури. В Європі майбутній актор вперше знайомиться зі світом театру, відкриває в собі талант.

Режисери фільмів відмовляють хлопцеві через проблеми з промовою. Тільки після тривалих занять з логопедом до актора стали проявляти увагу продюсери і режисери. Зігравши епізодичну роль в картині «Лорди з Флетбуш», Сильвестр перебирається до Голлівуду. Тут Сталлоне намагається досягти успіху за допомогою власних сценаріїв, але довгий час безуспішно. Змінилась ситуація, коли Сильвестр запропонував кінокомпанії Chartoff-Winkler Productions сценарій фільму про боксерський поєдинок. Контракт був укладений на мізерних для Голлівуду умовах, але вийшов в 1976 році фільм «Роккі», де Сталлоне грає головну роль, приніс і мільйони, і, головне, популярність і популярність.

Вперше на Сталлоне публіка подивилася як на драматичного актора тільки після виходу на екрани в 1989 році фільму «Танго і Кеш», де він продемонстрував іншу сторону сильного людини. Сильвестр постав в образі крутого поліцейського, але перемагає беззаконня не тільки кулаками, а в більшій мірі інтелектом і чарівністю. Цікаво, що, незважаючи на величезну популярність у глядачів, Сталлоне неодноразово ставав номінантом на «Золоту малину» як найгірший актор і режисер року. сімейного життя Сталлоне відомо не так багато. Він досить непоганий художник-імпресіоніст, однак займається живописом як хобі. Картини Сильвестра добре продаються.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250