Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД.

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД.
17 Сер 2020 10:27

Сьогодні ми продовжуємо рубрику программ під назвою :  «УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД”.

Сьогодні наша стаття присвячена – Куриленко Ользі.

Ольга Костянтинівна Куриленко народилася в місті Бердянськ Запорізької області на Україні. Батько Ольги – Українець, мама – російсько-білоруського походження. Незабаром після народження дочки, батьки Ольги розлучилися. Батько пішов, і дівчинка залишилася з матір’ю. Мама Ольги працювала в школі вчителькою малювання і підробляла, даючи уроки малювання. Грошей катастрофічно не вистачало, і вона віддала доньку на піклування бабусі. С 7 років вона відвідувала музичну школу, де навчалася грі на фортепіано, відвідувала студію балету, займалася в драмгуртку, де брала участь у театральних постановках, захоплювалася малюванням і з 8 років вивчала англійську язик.

Про акторську кар’єру або про шоу-бізнес вона тоді й не мріяла, планувала стати лікарем, як бабуся. Ольга надійшла на курси моделей. Її кар’єра моделі розвивалася стрімко і вже через рік модельне агентство «Madison» запропонувало їй укласти контракт. У 16 років Ольга з матір’ю переїхала в Париж. Незабаром фотографії Ольги Куриленко стали з’являтися на обкладинках популярних журналів.

До 1999 року кар’єра моделі Ольги була на злеті, її фотографії з’являлися навіть в Нью-Йорку на величезних білбордах, а замовлення сипалися один за іншим. Однак Ольга вирішила, що пора рухатися далі, вона прийняла рішення піти з модельного бізнесу і почати кар’єру кіноактриси. Вона стала відвідувати акторські курси одного престижного агентства Парижа.

С кожним новим фільмом популярність актриси зростала, і вона ставала все більш затребуваною. У січні 2008 року Ользі дуже пощастило, її вибрали на роль нової «дівчини Джеймса Бонда» в черговому фільмі про пригоди агента 007 «Квант милосердя». Ця роль принесла Ользі всесвітню популярність. Пізніше Куриленко з’являлася ще в декількох голлівудських фільмахВ даний час Ольга Куриленко є популярною і затребуваною актрисою, продовжує зніматися у фільмах, і з’являється на сторінках журналів.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

 

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250