Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Продукти, які зміцнюють м’язи жінок.

Продукти, які зміцнюють м’язи жінок.
16 Сер 2020 07:15

Для того, щоб збільшити м’язову масу жінкам треба вживати кілька продуктів.

Грецький йогурт. Він багатий на кальцій, вітамін D і білком – всі ці поживні речовини оптимально підходять для зміцнення м’язів. Для більшої користі слід вибирати повножирного сорти без цукру, уникаючи ароматизованих і підсолоджених.

Квасоля. Є відмінним джерелом білка, а також клітковини, що робить продукт ідеальним вибором для нарощування м’язової маси і її сили. Квасоля також багата фолієвою кислотою, вітаміном B і міддю, які допомагають зміцнити сухожилля.

Сир. Для людей, з якихось причин не вживають яйця, сир є важливим джерелом поживних речовин, які допомагають зробити тіло менш рихлим, більш щільним і м’язовим. Це чудове джерело білка, вітаміну D, кальцію – найважливіших елементів в справі підтримки жіночого здоров’я і краси.

Молоко. Жінки, які п’ють молоко, домагаються кращих результатів в спортзалі – у них більш інтенсивно спалюється жир і підтягуються м’язи. Даний факт був встановлений дослідженням учених з Університету МакМастер (США). Їх результати свідчать, що жінки, які випивають дві склянки молока в день, швидше домагаються зменшення жирової маси і гарного м’язового тонусу.

Банани. Чи не занадто стиглі, зеленуваті плоди багаті волокнами, які покращують травлення, а також калієм, за рахунок якого з організму інтенсивніше виводиться зайва рідина. Також відмічено, що банани зменшують тягу до цукру і простих вуглеводів, які є ворогами міцних м’язів. Експериментально було доведено, що при вживанні одного банана двічі в день перед їдою протягом двох місяців у жінок істотно зменшився обсяг живота.

Джерело  : http://zdorovia.com.ua

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250