Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Акторський Шлях

Акторський Шлях
13 Сер 2020 11:29

Сьогодні ми продовжуємо рубрику программ під назвою :  «Акторський Шлях».

Сьогодні наша стаття присвячена – Катерині Тишкевич.

Батьки Катерини Тишкевич хотіли бачити дочку лікарем, але дівчинка вибрала для себе акторську професію. Вона не прогадала, і зуміла підкорити глядачів ролями в серіалах «безсмертник» і «ніщо не трапляється двічі».

Катерина Ігорівна Тишкевич народилася – 18 вересня 1994 року в Одесі, Україна. У актриси є молодша сестра – Христина.Катя росла в сім’ї потомствених медиків, мама дівчинки невропатолог, а батько – кардіолог. Батьки сподівалися, що дочка піде по їх стопах, але вже в 10 років майбутня зірка твердо вирішила, що хоче зніматися в кіно. Вона брала участь у шкільній самодіяльності, відвідувала театральний гурток, а після випуску вирушила до Києва, щоб вступити в Національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого.

Екранна кар’єра Тишкевич почалася з коротких ролей, вона зіграла Юлю в епізоді серіалу «Жіночий лікар-2». Потім дівчина з’явилася в 9 сезоні “Повернення Мухтара”,» особистій справі «і»швидкої допомоги”. Завдяки акторським даним і природній чарівності, молода актриса швидко зуміла підкорити режисерів і глядачів. Вже в 2015м році Катерина приєдналася до основного акторського складу серіалу «Безсмертник». Їй дісталася непроста роль, де потрібно було продемонструвати всі грані характеру і глибокий драматизм образу героїні. Дівчина впоралася із завданням і викликала співчуття шанувальників драми, незважаючи на негативні риси персонажа.Після цього фільмографія зірки поповнилася такими проектами, як «Клан ювелірів», «Офіцерські дружини» і «Три дороги».Незабаром Катерина знову постала перед глядачами в головній ролі, знявшись в гумористичному серіалі студії “Квартал 95» – “Депутатики”.Незабаром перед зіркою постало нове акторське завдання – їй довелося зіграти відразу двох героїнь в драмі “ніщо не трапляється двічі”.

Вона втілила просту і ніжну дівчину Катю, а потім її зухвалу і різку дочку Машу в однаковому віці. Заради зйомок у проекті Оксани Байрак Тишкевич довелося схуднути на 8 кг, щоб їй персонажі відрізнялися не тільки за характером, але і по комплекції. Партнером артистки став Антон Батирєв.

У 2019м році вийшли відразу 4 картини з участю Катерини – «Будь що буде», «Місто закоханих», «Кримінальний журналіст» і «Чужий гріх». Але актриса не збирається зупинятися на досягнутому і зараз продовжує зніматися в кіно.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Акторський Шлях» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250