Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Акторський Шлях.

Акторський Шлях.
3 Сер 2020 10:43

Сьогодні ми продовжуємо рубрику программ під назвою :  «Акторський Шлях».

Сьогодні наша стаття присвячена – Наталії  Бузько.

Наталія  Бузько – радянська і українська актриса, Заслужена артистка України, учасниця комік-групи «Маски». Народилася майбутня актриса 27 листопада 1963 року в Севастополі. У студентські роки переїхала до Одеси, де в 1985 році закінчила інститут інженерів морського флоту. Під час навчання у вузі захопилася пантомімою. На початку 80-х років при Одеській філармонії була заснована група пантоміми і клоунади, в яку набирали талановитих молодих людей. Наталія увійшла до першого складу трупи і стала єдиною жінкою-клоуном шоу-групи “Маски”. Наталія Бузько, крім скетчів, грала у виставах ансамблю, в основі яких використовувалися твори Шекспіра («Отелло», «Ромео і Джульєтта»), а також власні інсценування Георгія Делієва «Нічна симфонія» і «Одеський підкидьок».

Наталія Бузько дебютувала в кінематографі на початку 80-х, знявшись в епізодах фільмів «Бережіть жінок» і «Диск-жокей». У 1989 році актриса вперше отримала значиму роль у фільмі режисера Кіри Муратової “астенічний синдром”. Двосерійна стрічка не пройшла радянську цензуру і була випущена тільки в обмежений прокат. Але на Фестивалі в Берліні драма отримала спеціальний приз «Срібний Ведмідь». У 1991 році артистка вперше зіграла головного персонажа в кінокомедії Георгія Делієва «Сім днів з російською красунею». У фільмі-пародії на перебудовний час Бузько з’явилася в знайомому для себе амплуа комедійної актриси.  В середині 90-х Наталії пропонують грати в основному другорядних персонажів. Актриса засвітилася у фільмах» що-небудь одне«,» я люблю«,»без нашийника”. У кіноальманасі Кіри Муратової “Три історії” Бузько зіграла жінку-відмовницю.

На початку 2000-х років фільмографія характерною актриси поповнюється роботами в серіалах «Дружна сімейка», «Особисте життя офіційних людей». У 2004 році актрису запрошує німецький режисер Ульріке Оттінгер в проект «12 стільців». Наталя грає Еллочку Людожерку в компанії колег по “Маски-шоу”.Найбільш значуща робота в творчій біографії Наталії Бузько з’являється в 2006 році. У другій новелі двосерійного фільму Кіри Муратової “Два в одному” актриса зіграла Машу, дорослу дочку багатого ловеласа, якого дівчина знайомить з подругою, яка мріє познайомитися з

Актриса викладає акторську майстерність в продюсерському центрі Star time і кіношколі RemarkaFilm в Одесі. Наталя вражає шанувальників зовнішнім виглядом. Здається, що час не владний над актрисою і ніяк не відбивається на її красі, що видно по фото в пресі та інтернеті.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Акторський Шлях» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250