Дейл Е. Бредесен, доктор медичних наук, невролог назвав продукти, які допомагають запобігти зниженню когнітивних функцій.
Зелені овочі
Листова зелень багата фолієвою кислотою. Доктор Бредесен підкреслює, що вона допомагає знижувати рівень гомоцистеїну, що позначається на ризик розвитку хвороби Альцгеймера. А хрестоцвіті сприятиме очищенню токсини.
Цільнозернові продукти
цільнозернові продукти можуть бути відмінною основою багатьох страв. Бредесен закликає відмовитися від простих вуглеводів на користь складних, так як перші пов’язані з метаболічним синдромом, який, в свою чергу, збільшує ризик розвитку хвороби Альцгеймера.
Риба
Риба – відмінна заміна червоного м’яса. У ній присутні омега-3 жирні кислоти, які пов’язують зі зниженим ризиком хвороби Альцгеймера. Крім того, риба не була асоційована з колоректальний рак, як у випадку з червоним м’ясом. Раніше MedikForum писав про найбільш корисних видах .
Горіхи
Горіхи багаті не тільки корисними жирами, але і поліфенолами. Ряд досліджень показав, що вони знижують ризик розвитку деменції.
When you login first time using a Social Login button, we collect your account public profile information shared by Social Login provider, based on your privacy settings. We also get your email address to automatically create an account for you in our website. Once your account is created, you'll be logged-in to this account.
DisagreeAgree
Connect with
I allow to create an account
When you login first time using a Social Login button, we collect your account public profile information shared by Social Login provider, based on your privacy settings. We also get your email address to automatically create an account for you in our website. Once your account is created, you'll be logged-in to this account.
DisagreeAgree
Підпишись
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології. Завдяки цьому ми аналізуємо та покращуємо нас сайт. Продовжуючи користуватися сайтом ви автоматично погоджуєтеся з політикою конфіденційності та правилами користування сайтом.
Оставить комментарий