Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Їжа для покращення роботи мозку.

Їжа для покращення роботи мозку.
2 Сер 2020 08:41

Дейл Е. Бредесен, доктор медичних наук, невролог назвав продукти, які допомагають запобігти зниженню когнітивних функцій.

Зелені овочі

Листова зелень багата фолієвою кислотою. Доктор Бредесен підкреслює, що вона допомагає знижувати рівень гомоцистеїну, що позначається на ризик розвитку хвороби Альцгеймера. А хрестоцвіті сприятиме очищенню токсини.

Цільнозернові продукти

цільнозернові продукти можуть бути відмінною основою багатьох страв. Бредесен закликає відмовитися від простих вуглеводів на користь складних, так як перші пов’язані з метаболічним синдромом, який, в свою чергу, збільшує ризик розвитку хвороби Альцгеймера.

Риба

Риба – відмінна заміна червоного м’яса. У ній присутні омега-3 жирні кислоти, які пов’язують зі зниженим ризиком хвороби Альцгеймера. Крім того, риба не була асоційована з колоректальний рак, як у випадку з червоним м’ясом. Раніше MedikForum писав про найбільш корисних видах .

Горіхи

Горіхи багаті не тільки корисними жирами, але і поліфенолами. Ряд досліджень показав, що вони знижують ризик розвитку деменції.

Джерело:http://zdorovia.com.ua

 

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250