Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Акторський Шлях.

Акторський Шлях.
2 Сер 2020 07:00

Сьогодні ми продовжуємо рубрику программ під назвою :  «Акторський Шлях».

Сьогодні наша стаття присвячена Володимиру Горянському.

Володимир Горянський – український актор театру і кіно, найбільш відомий за ролями у фантастичній драмі «Аврора» і серіалах «День народження Буржуя» та «Єсенін». Народний артист України, лауреат премії «Колесо фортуни», кавалер ордена «Дружби», кавалер ордена Пошани.

Володимир Вікторович Горянський з’явився на світ 24 лютого 1959 року в шахтарському містечку Стаханов, Луганської області. Вже з дитинства Володимир виявляв тягу до акторської майстерності, беручи участь в різних театральних постановках в місцевому Будинку Піонерів. Внаслідок чого, після закінчення школи він вступив до театрального училища в Дніпропетровську, а пізніше закінчив і державний інститут театрального мистецтва в Києві. Здобувши освіту, Горянський потрапив в армію, де проходив службу в театрі КЧФ в Севастополі. Пізніше він виходив на сцену Російського драматичного театру в Дніпропетровську, а згодом перебрався в столичний Театр драми і комедії. У різний час Володимира можна було побачити в таких спектаклях, як «Острів скарбів», «Майн Кампф, або Шкарпетки в кавнику», «Європа може почекати!”, “Багато шуму в Парижі”, “Рожевий міст” і багатьох інших.

Кінокар’єра Володимира почалася в 1980 році з ролі у військовій стрічці “Мерседес”, А наступні зйомки трапилися тільки через 13 років, в мелодрамі ” ніч питань»”. Але успіх прийшов до Горянського після участі в детективному серіалі “День народження Буржуя”. За цим послідувала робота в безлічі картин – військовій драмі «Нескорений», музичної комедії «Божевільний день або Одруження Фігаро», бойовику «Залізна сотня», мелодрамі «Жіноча інтуїція 2», комедії з життя самої відомої провідниці «Пригоди Вєрки Сердючки», кримінальному детективі «Психопатка», українському варіанті «красуні» «Попелюшка з острова Джерба», комедії «7 днів до весілля», Ну і звичайно, в серіалах, таких як «Під дахами великого міста», «Проти течії», «Золоті хлопці», “Тримай мене міцніше”, “Єфросинія”, ” Віра. Надія. Любов”, “Одеса-мама”, “моє нове життя”, “Брат за брата 2” та інших.

В даний час актор продовжує часто з’являтися на екрані, грає в театрі, а також виконує романси. Володимир із захопленням виховує дочку Марію, а також є власником двох собак, іспанської танцюючої миші, кількох кіз, ослика, порося і виводка курок.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Акторський Шлях» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

 

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250