Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД.

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД.
2 Сер 2020 06:45

Ми продовжуємо нашу рубрику публікацій під назвою «Український Голлівуд» . Сьогоднішня ми розповімо вам про Міллу Йовович .

Мілла Йовович — актриса, чию долю можна назвати інтернаціональною. Вона народилася в Україні, досягла любові публіки і визнання в Голлівуді завдяки старанням французького режисера, а за національністю Йовович російська і сербка.

Артистка зробила відмінну кар’єру в музиці і модельному бізнесі: її фотосесії охоче публікують в найпрестижніших виданнях світової fashion-індустрії. Дівчинка на ім’я Мілла з’явилася на світ 17 грудня 1975 року в Києві. Її мати Галина Логінова була відомою радянською актрисою, що зв’язала своє життя з простим сербським лікарем Боги Йововичем: він приїхав до столиці України з Чорногорії за програмою обміну студентамі.

Жизнь занесла молоду сім’ю в Дніпропетровськ, де майбутня зірка Голлівуду пішла в дитячий сад. Але ті роки були досить не спокійними, і сім’я Йовович була змушена виїхати з СРСР. Ненадовго їх прихистив Лондон, але радянські емігранти провели там всього 7 місяців, після чого вирушили в Лос-Анджелес, який і став їх новим домом.

Прохладное ставлення з боку ровесників змусило дівчину абстрагуватися від шкільного життя і зосередитися на кар’єрі моделі. Але Галина Логінова професійним поглядом розпізнала в дочки актрису і всіляко заохочувала її заняття в Професійної школі акторів в Каліфорніі.

1986 році Йовович з’явилася на обкладинках італійського журналу. Мілла Йовович підписала два вигідних контракту з легендарними видавництвами Vogue і Cosmopolitan, ставши обличчям багатьох знаменитих брендів, починаючи від косметичної марки Revlon до світових лідерів моди Christian Dior, Calvin Klein і інших. У 2003 році легендарний модельєр Джанні Версаче назвав Йовович своєї «улюбленої супермоделлю», а рік по тому журнал Forbes помістив ім’я дівчини в списку найбагатших моделей світу.

Світова популярність на ниві модельного бізнесу відкрила для Мілли двері в Голлівуд. У 13 років відбувся її кінодебют в телефільмі «Нічний потяг у Катманду», яким і почалася її біографія в кінематографі. У тому ж році на екрани вийшла картина «Злиття двох місяців» Залмана Кінга, де актриса зіграла юну Саманту Делонгпре. Справжнім проривом в кіно для Йовович виявилася гучна американська драма «Повернення в блакитну лагуну», в якій вона зіграла Ліллі, головну героїню картини.Одним з найбільш успішних фільмів за участю Йовович стала картина «Обитель Зла» за мотивами однойменної комп’ютерної гри, що вийшла на великі екрани в 2002 році.

Сьогодні улюблена мільйонами американо — російська зірка затребувана в професії і щаслива в особистому житті.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Український Голлівуд»  на нашому порталі.  Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250