Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД. КЕТРІН ВІННІК .

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛЛІВУД. КЕТРІН ВІННІК .
31 Лип 2020 11:05

Кетрін Віннік — канадська актриса, що здобула популярність завдяки ролі войовниці Лагерта в гучному серіалі «Вікінги». Однак в кіно Віннік почала зніматися задовго до цього, в 1999 році дебютував в науково-фантастичному серіалі «Псі-фактор». У українських телеглядачів до Кетрін ставлення особливе, адже в жилах цієї чарівної жінки тече слов’янська кровь.Кетрін Віннік з’явилася на світ 17 грудня 1977 року в невеликому містечку Етобіко. Актриса має українське коріння, і її справжнє ім’я звучить як Катерина Вінницька.

У повоєнні роки, рятуючись від радянських репресій, її рідні втекли з рідної Галичини до Німеччини, а наступне покоління Вінницьких влаштувалося в Канаде.В дитинстві Кетрін Віннік розмовляла виключно українською мовою, вивчивши англійську лише до першого классу.Впрочем, справжній талант завжди проб’є собі шлях, не стала винятком і Кетрін. Уже в 7 років вона була одним з кращих герл-скаутів школи і подавала надії в секції бойових мистецтв. Згодом вона навіть брала участь в чемпіонаті Канади з тхеквондо, де отримала заслужену срібну медаль.

Але все ж Кетрін вирішила пов’язати своє життя зі сценою. Закінчивши школу, вона переїхала в США, де стала ученицею Вільяма Еспера — неперевершеного драматичного майстра, який і навчив її всім тонкощам цього складного іскусства.Среді найпомітніших ролей Кетрін Віннік в серіалах — епізод надпопулярної саги про цинічне і геніального доктора Грегорі Хауса.

Однак справжню популярність Кетрін Віннік приніс серіал «Вікінги», де ефектній білявці з нордичної зовнішністю випало зіграти Лагерта, дружину вождя. Про особисте життя популярної актриси майже нічого не відомо. Чи то Кетрін вміло приховує своє особисте життя, то чи відносини їй просто нецікаві. А може бути, чоловіки бояться цієї тендітної дівчини, у якої, як з’ясувалося, є не тільки чорний пояс з тхеквондо та карате, але і ліцензія охоронця.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Український Голлівуд»  на нашому порталі.  Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250