Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Акторський Шлях.

Акторський Шлях.
27 Лип 2020 11:37

Сьогодні ми продовжуємо рубрику программ під назвою :  «Акторський Шлях».

Називаючи цю артистку великою актрисою, шанувальники мають на увазі зовсім не габарити, хоча артистка і відома своєю видатною статтю, а яскравий талант, який дозволив їй з успіхом освоїти всі творчі амплуа. Блискуча кіно – і театральна актриса, телеведуча, співачка і режисер Руслана Писанка.

Руслана Писанко народилася 17 листопада 1965 року в Києві. Дитинство Руслани було дуже насиченим. Дівчина розривалася між школою, «музикалкою» і декоративно-прикладним гуртком. Обожнювала шкільні ранки, які не обходилися без її пісень і танців.Ближче до випуску Руслана вже знала, що піде в артистки. Ближче до випуску Руслана вже знала, що піде в артистки. І як тільки продзвенів останній дзвінок, вирушила до Москви надходити в Щукінське училище. І ось тут вперше з дівчиною зіграли злий жарт її зайві кілограми. У Приймальній комісії заявили, що для надходження Руслані потрібно схуднути кілограм на 20. Вона не була до цього готова і поїхала назад до Києва. Вдома вона ще роздумувала над вибором професії, вибирала між археологом, художником, але приклад біографії батька переважив чашу терезів. Дівчина поступила в Київський державний інститут культури, обравши спеціальність «режисер телебачення».

Зніматися Руслана почала ще в інституті. У 1991 році дебютувала в крихітному епізоді фільму «Круїз, або Розвідний подорож». Потім послідувала роль в короткометражці «Трамвай удачі». А ось наступна робота актриси – єдина у своєму роді. в її акторській скарбничці є і жартівливі ролі. Так, в 2004 – му вона знялася в мюзиклах «Сорочинський ярмарок» і «Три мушкетери». В останньому жінка зіграла Портоса, чим ще більше закохала в себе шанувальників. Руслана Писанка вперше отримала головну роль, в  4-серійний телефільм “Нічна зміна”. Видатна українка зіграла відьму Горпину в історичному серіалі «Вогнем і мечем» (1999). На цю роль Руслану рекомендував актор Богдан Ступка. Відтоді артистка вважає Богдана Сильвестровича своїм кінематографічним “батьком”. Після низки епізодів, у 2001 році, у фільмографії актриси знову з’являється велика роль – Руслана блискуче втілила образ матері сімейства в історичному серіалі «Чорна Рада». Ця робота принесла артистці почесну нагороду – Орден Святого Володимира.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Акторський Шлях» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250