Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛІВУД — МІЛА КУНІС.

УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛІВУД — МІЛА КУНІС.
29 Лип 2020 09:16

Сьогодні ми розпочинаємо нову рубрику публікацій під назвою «Український Голівуд» . Сьогоднішня наша стаття присвячена Мілі Куніс.

Міла Куніс — американська актриса українського походження, яка домоглася невимовною популярності в Голлівуді. Її кар’єра почалася з успіху проекту «Шоу 70-х», за гру в якому артистка удостоїлася безлічі номінацій і нагород національних премій. За роль в «Чорному лебеді» стала володаркою призів Венеціанського фестивалю і премії «Сатурн».

Народилася Міла 14 серпня 1983 року в українському місті Чернівці. Її національність довгий час викликала багато питань у американських журналістів, оскільки батьки привчили дівчину приховувати походження, але одного разу в інтерв’ю британському виданню The Sun вона розповіла, що народилася в єврейській родині. Її мати була вчителькою фізики в школі, а зараз завідує аптекою.

Батько працював на заводі «Легмаш» інженером-механіком, а в США став власником невеликого таксопарка. Сразу після розпаду СРСР в 1991 році родина іммігрувала в Лос-Анджелес, де дівчинка вже на наступний день почала відвідувати школу, при цьому не знаючи англійської мови. Але дівчинка вистояла і вже через рік вступила в школу акторської майстерності, розташовану на знаменитій Беверлі-Хіллз. Не дарма Міла народилася під сузір’ям Лева. Школу Міла Куніс закінчила в 2011 році, після чого деякий час відвідувала лекції Каліфорнійського і університету Лойола Мерімаунт, поки остаточно не пішла в кіно. Перед самим випуском зі школи актриса перенесла операцію. У Куніс був хронічний ірит, який призвів до сліпоти на одне око. Після операції зір було відновлено. Також у Міли гетерохромія — очі різного цвета.

На великий екран артистка потрапила в 2001 році, зігравши у фільмі «Вірус кохання», але феєричної ця робота для Міли не стала. Друга спроба була зроблена в 2002-му. У трилері «Американський психопат — 2» Куніс представила головну роль, але і в цій кінострічці актрису оцінили байдуже як глядачі, так і крітікі.Далее пішов застій тривалістю в 5 років. Потім актриса зіграла в комедії «В прольоті», що було третьою спробою звернути на себе увагу.

На цей раз у неї вийшло. Кінострічка мала комерційний успіх, а сама Куніс була номінована на премію «Вибір підлітків». По-справжньому великий успіх в кіно Мілу очікував після зйомок у фільмі «Чорний лебідь» в 2010 році. Це психологічний трилер, де актриса зі знаменитою Наталі Портман зіграли балерин-суперниць. І якщо для ролі вбивці Куніс довелося навчитися стріляти й оволодіти мистецтвом нанесення боксерського бокового удару, то тут потрібно було по кілька годин стояти біля балетного станка, опановуючи всілякими премудростями, а також дотримуватися жорсткої дієти. Такі жертви з її боку цілком виправдали себе. За роботу в цьому фільмі актриса була удостоєна премії «Сатурн» і отримала нагороду на Венеціанському фестивалі. Це був прорив у творчій біографії.

У 2012 році Міла разом з актором Марком Уолбергом знялася у фільмі «Третій зайвий». У 2016 році за участю актриси вийшов фільм «Дуже погані матусі». У прокаті картина зуміла зібрати $ 179 млн при бюджеті в $ 20 млн. Другий фільм франшизи був показаний через год.Сейчас актриса займається озвучуванням анімаційного фільму «Чарівний парк Джун» і знімається в кримінальній картині «Джекпот». Прем’єра мультфільму запланована на 2019 рік.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Український Голівуд»  на нашому порталі.  Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі 102,4 FM.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250