Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Корисні властивості абрикосів.

Корисні властивості абрикосів.
26 Лип 2020 06:45

Абрикоси люблять дорослі та діти.

Корисні для кісток. Значні кількості кальцію, заліза, міді, марганцю, фосфору в їх плодах запобігають негативні вікові зміни в стані кісток, остеопороз.

Активізують обмін речовин. Дует калію і натрію в абрикосах ефективно підтримують баланс рідини в організмі і розподіл енергії між органами і м’язами, що сприятливо позначається на обмінних процесах.

Запобігають раку. Фрукти містять каротиноїди та інші антиоксидантні сполуки, що забезпечують дивно потужну профілактику раку. Вони перешкоджають проникненню вільних радикалів в організм, можуть руйнувати пухлинні клітини.

Сприяють схудненню. За рахунок клітковини вони дають ефект наповнення шлунку протягом тривалого часу. Це допомагає менше їсти.

Допомагають при лихоманці. Пиття абрикосового соку покращує стан людей, які страждають лихоманкою. Фахівці бачать в цьому вплив його мінералів і вітамінів, що сприяють детоксикації організму.

Борються з анемією. Про цю дивовижну перевагу абрикосів мало хто знає. Тим часом, їх споживання збільшує кількість еритроцитів. Абрикоси багаті залізом, яке бере участь у виробленні червоних кров’яних клітин.

Поліпшують зір. Регулярне вживання абрикосів може підвищити якість зору, запобігти його вікову втрату завдяки присутності вітаміну А.

Джерело: http://zdorovia.com.ua

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250