Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Акторський Шлях.

Акторський Шлях.
25 Лип 2020 08:00

Сьогодні ми продовжуємо рубрику программ під назвою :  «Акторський Шлях».

Сьогодні наша стаття присвячена прекрасній актрисі, телеведучій, Народній артистці України, Ользі Сумській.

Народилася вона 22 серпня 1966 року в артистичній родині. Навчання у звичайній школі поєднувала з відвідуванням музичної школи. Після вона надходить у Київський Національний Університет театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого, який закінчує з дипломом “Актора драматичного театру” в 1987 році. З дипломом і деяким досвідом вона стає актрисою в Національному академічному театрі російської драми імені Лесі Українки. Активно знімаючись до середини 90-х у кіно, широку славу і популярність, зокрема серед глядачів телебачення, Ользі Сумській приносить роль Роксолани Хатум в серіалі “Роксолана: Кохана дружина Халіфа”, тож саме про нього ми поговоримо вже після музичної перерви!

«Роксолана» — український костюмно-історичний телесеріал про життя Хюррем Хасекі-султан, відомої в Європі як Роксолана.  Екранізація роману Осипа Назарука. Головну роль в якому зіграла Ольга Сумська. Дія починається в місті Рогатин, куди до своєї нареченої Насті Лісовської з міста Львова приїхав її наречений Степан. Вони готуються справити весілля, але вже на ранок загін кримських татар вривається в містечко. Частина городян убита, хто молодший-полонений і проданий в рабство. Степану вдається втекти. Спроба врятувати Анастасію виявилася безуспішною. Настуня пройшла величезний шлях від знаменитої школи невільниць Сафара до покоїв Сулеймана Великого, падишаха Османської імперії. У цей же час вона починає виступати телеведучою на каналі 1+1, відкриваючи й закриваючи цикл передач “Імперія кіно”, який тривав досить довго з 1997 по 2008 роки.

Сьогодні Ольга Сумська – відома світська левиця, яку часто можна побачити на різних публічних заходах. Вона як і раніше чудово виглядає, так само струнка і чарівна, як в юні роки. Секретами своєї нев’янучої краси артистка поділилася в своїй книзі, яка так і називається – «секрети краси». Тут зібрано безліч старовинних рецептів, які дісталися Ользі від бабусі і прабабусі. А ще Сумська чудово готує. Цьому присвячена її друга книга “Готуємо разом”. А на екранах продовжують з’являтись її неперевершені роботи.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Акторський Шлях» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250