Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мандруй Україною…

Мандруй Україною…
15 Лип 2020 10:21

Ми продовжуємо нашу рубрику публікацій під назвою «Мандруй Україною».

Сьогодні ми Вам розповімо про Бровари.

Бровари — місто обласного підпорядкування в Україні, адміністративний центр Броварського району Київської області, найбільше місто Київської агломерації після Києва. Населення складає 107 тис. жителів (2019). Взуттєва столиця України. Місто Бровари має свій герб, прапор і гімн. Входить до Асоціації міст України. З півночі і заходу місто оточене лісами, переважно хвойними, на півдні і сході — степова зона. Через місто не протікає жодної річки, натомість є кілька невеличких озер загальної площі в 12 га. Туризм в Броварах виражений в розважальному типі міста, сюди з’їжджаються люди з інших міст у пошуках розваг і відпочинку оскільки в місті знаходяться численні заклади розважального типу.

Велике місто – це завжди маса цікавих місць, які варто відвідати в обов’язковому порядку. Навіть не найпопулярніші туристичні містечка країни завжди можуть запропонувати гостям пристойну програму для культурного відпочинку. Ну, а що вже говорити про Бровари, які можуть похвалитися відмінною інфраструктурою, що спрямована на розвагу людей з будь-якими інтересами. У числі найбільш цікавих місць слід відзначити такі локації: Аквапарк «Термінал». Унікальний об’єкт, якому немає рівних у всій країні, чекає гостей щодня. Краєзнавчий музей. Відвідати його варто тим, хто любить історію і культуру нашої країни та завжди радий новим знанням. Велика сучасна будівля в самому серці міста може похвалитися широкою експозицією з унікальними екземплярами. Не забувають тут і про сучасне мистецтво, виставки робіт місцевих майстрів завжди чекають відвідувачів;

Парк «Приозерний» Відмінне місце для того, щоб відпочити, набратися сил і енергії. Одне з найулюбленіших місць безлічі жителів міста відрізняється красивим видом і зручною зоною відпочинку; Ферма «Страус». Тут активно розводять африканських страусів, використовуючи досвід американських і канадських колег. Якщо заздалегідь потурбуватися питанням відвідування, то можна домовитися про повноцінної екскурсії, сфотографуватися з вихованцями та придбати пам’ятні сувеніри.

Програму заходів можна сформувати, як на день, так і на більш тривалий час. Але якщо вдасться викроїти час тільки на короткий візит, то слід відвідати вже названі пам’ятки.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Мандруй Україною» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250