Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Продукти для пришвидшення метаболізму

Продукти для пришвидшення метаболізму
12 Лип 2020 10:23
Продукти для швидкого метаболізму:
Зелений чай

Зелений чай багатий на флавоноїди, катехинами і кофеїном, які допомагають прискорити метаболізм і сприяють спалюванню жиру (за умови збалансованого харчування і фізичної активності). На додаток до цього, він має сечогінний ефект, тому допомагає усунути затримку рідини. Щоб отримати результат, потрібно пити 4 чашки чаю в день. Однак варто уникати вживання його в поєднанні з основними прийомами їжі, тому що це може перешкоджати засвоєнню деяких мінералів з раціону, таких як залізо, цинк або кальцій.

Кориця

Кориця має протизапальні, антиоксидантні, протираковими і термогенними властивостями. Вона покращує травлення, а також контролює діабет і холестерин, бо дає змогу регулювати рівень цукру в крові і підвищує кількість ліпопротеїнів високої щільності. Цю спецію можна вживати у вигляді чаю або по 1 чайній ложці, додаючи в соки, смузі, фруктові салати, кава або молоко.

Імбир

Оскільки імбир містить сполуки 6-гингерол і 8-гингерол, він збільшує вироблення тепла і поту. Це допомагає спалювати накопичений жир, сприяючи зниженню ваги. Також він зменшує рівень ліпідів, підтримує рівень цукру в крові, покращує травлення і бореться з метеоризмом. Його можна вживати в формі чаю або додавати в соки, смузі і салати.

Яблучний оцет

Він допомагає втрачати вагу, тому що стимулює обмін речовин, покращує травлення, збільшує ситість і бореться з затримкою рідини. Також в його складі присутні антиоксиданти, які сприяють правильному функціонуванню організму. Потрібно споживати 1-2 чайні ложки яблучного оцту в день, розведеного в склянці води, або використовувати його для приправи м’яса і салатів.

Джерело: http://zdorovia.com.ua

 

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250