Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Наша спільна мета – сильні та сучасні ВМС України

Володимир Зеленський: Наша спільна мета – сильні та сучасні ВМС України
7 Лип 2019 11:45 | Новини України

Метою України є сильні та оснащені сучасними кораблями Військово-Морські сили. Про це заявив Президент Володимир Зеленський 7 липня, під час робочої поїздки до Одеської області в рамках відзначення Дня Військово-Морських сил Збройних сил України та проведення українсько-американського командно-штабного навчання Sea Breeze – 2019.

«Наша спільна мета – це сильні, оснащені сучасними кораблями, озброєнням і технікою Військово-Морські сили України. На цьому шляху ми відчуваємо вагому підтримку з боку наших міжнародних друзів і партнерів, які сьогодні стоять з вами в одному строю», – наголосив Президент України, звертаючись до моряків.

Володимир Зеленський нагадав, що під час його візиту до Канади було домовлено посилити співпрацю двох країн в оборонній сфері.

«Сьогодні міністр оборони України Степан Полторак вже предметно обговорить конкретні кроки цієї співпраці», – сказав він.

Під час виступу Президент України вшанував хвилиною мовчання пам’ять морських піхотинців, які загинули в результаті обстрілу санітарного автомобіля поблизу населеного пункту Водяне, – старшого матроса Сергія Майбороди та санітарного інструктора Ірини Шевченко.

Оставить комментарий

avatar
250