Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський у відеорозмові з Анджеєм Дудою привітав Польщу з Днем незалежності

Володимир Зеленський у відеорозмові з Анджеєм Дудою привітав Польщу з Днем незалежності
12 Лис 2023 00:05 | Новини України

У День незалежності Польщі Президент України Володимир Зеленський провів розмову в режимі відеоконференції з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.

Глава Української держави привітав лідера Польщі та весь польський народ із Днем незалежності. Володимир Зеленський наголосив, що незалежність України завжди буде сильною опорою для свободи Польщі.

«Наші народи – разом з усією Європою – пройшли великий шлях, і завжди, коли ми були по один бік, ми змінювали історію на краще. Дивовижні речі можливі, якщо українці й поляки об’єднані спільною метою. Як у битвах під Оршею й Замостям, так і зараз, у битві, що триває заради свободи України, а отже, Польщі. Ми виграємо цю битву, бо цінуємо одне одного», – заявив Президент.

Як запевнив Володимир Зеленський, українці завжди будуть вдячні польському народові за допомогу у важкі часи російської агресії.

«Я вдячний, що польські серця відчули ритм українських сердець саме тоді й так, як це було потрібно. Я вдячний, що для польського народу такі цінності, як честь, свобода й солідарність, є справді фундаментальними. І вдячний за спокій та повагу до всіх наших людей, яких ви прихистили, поділившись теплом польського дому», – сказав Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250