Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Зробимо все, щоб додати Україні сили – звернення Президента Володимира Зеленського

Зробимо все, щоб додати Україні сили – звернення Президента Володимира Зеленського
11 Лис 2023 04:10 | Новини України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Звіт за цей день.

Провів засідання Ставки – спеціальне, особливо сфокусоване на стратегічних питаннях. На тому, як готуємося забезпечувати наші подальші оборонні та наступальні операції.

Плюс іще кілька важливих доповідей було на Ставці сьогодні. Перша – щодо оборонного бюджету на наступний рік, конкретних можливостей. Друга доповідь – снаряди й техніка для операцій, які зараз реалізовуємо. Третя – Херсон, деталі щодо того, як посилюємо захист міста від російського терору.

Розвідка доповіла про роботу з евакуації наших громадян із сектора Газа – продовжуємо ці наші зусилля. По змозі допомагаємо також громадянам інших держав – наших партнерів. Я дякую всім, хто залучений до цієї роботи: ГУР, МЗС, посольства. Молодці! До речі, дякую підрозділам ГУР, які виконують бойові завдання на фронті – на землі й на морі.

Звичайно, сьогодні були доповіді командувачів із фронту. Я дякую кожному підрозділу, кожній бригаді, які виконують завдання зараз і на Харківщині, і на Донеччині, і на півдні нашої держави. Воїни, я дякую вам! Усім, хто в бою, хто на бойових постах, хто допомагає.

Оставить комментарий

avatar
250