Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак обговорив з американським бізнесменом Олександром Соросом відновлення інфраструктури та інвестиції в українську економіку

Андрій Єрмак обговорив з американським бізнесменом Олександром Соросом відновлення інфраструктури та інвестиції в українську економіку
8 Лис 2023 01:10 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з американським бізнесменом і філантропом, головою фонду «Відкрите суспільство» Олександром Соросом.

У зустрічі також взяли участь: заступник керівника Офісу Президента Роман Машовець, радниця керівника Офісу Глави держави Дарія Зарівна, віцепрезидент із питань адвокації та комунікацій Фонду «Відкрите суспільство» Лаура Зільбер, виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження» Олександр Сушко. 

Сторони обговорили можливості для розвитку української економіки. У цьому контексті вони відзначили важливість реконструкції та відновлення інфраструктури, а також реалізації інвестиційних проєктів. 

Було наголошено на важливості арешту російських активів та їх подальшої передачі на відбудову України, посиленні санкційного тиску на Росію. Зокрема, Андрій Єрмак акцентував на необхідності продовження роботи з перекриття шляхів обходу країною-аргесоркою наявних обмежень і запровадження санкцій проти російських компаній військово-промислового комплексу, які займаються виробництвом ракет і безпілотників, що потім атакують українські цивільні та інфраструктурні об’єкти.

Оставить комментарий

avatar
250