Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З нагоди Дня ракетних військ і артилерії та Дня інженерних військ Володимир Зеленський вручив державні нагороди захисникам України

З нагоди Дня ракетних військ і артилерії та Дня інженерних військ Володимир Зеленський вручив державні нагороди захисникам України
3 Лис 2023 22:10 | Новини України

У День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ Президент України Володимир Зеленський зустрівся з військовослужбовцями цих родів військ та вручив державні нагороди.

«Сьогодні ми відзначаємо професійний день саме тих наших воїнів, які є опорою для всіх Сил оборони та безпеки України. Це – День ракетних військ та артилерії, і це – День інженерних військ. Саме тих родів військ, які створюють надійну базу і для стійкості оборонців України, і для просування наших підрозділів уперед», – наголосив Глава держави у своєму виступі.

Президент зазначив, що українські ракетні війська та артилерія стали одними з найпотужніших у світі, адже вміють бути ефективними навіть в умовах, коли ворог переважає за ресурсами.

«Українці вміють дивувати потужними влучаннями по окупанту – по його позиціях, по його системах – навіть тоді, коли більшість не вірить у реалістичність тих чи інших наших ударів. Українці вміють бути такими результативними, як це потрібно, щоб виходити з будь-яких складних, навіть дуже складних ситуацій», – наголосив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250