Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська на третій партнерській зустрічі щодо реформи шкільного харчування: Зараз маємо унікальний шанс сформувати здорові харчові звички для цілого покоління 

Олена Зеленська на третій партнерській зустрічі щодо реформи шкільного харчування: Зараз маємо унікальний шанс сформувати здорові харчові звички для цілого покоління 
2 Лис 2023 06:05 | Новини України

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у третій партнерській зустрічі «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи» з обміну досвідом впровадження реформи шкільного харчування. Захід відбувся в Київській області.

Очільники 12 ОВА, їхні профільні заступники разом із представниками Київської обласної військової адміністрації відвідали низку закладів освіти Київщини. Там вони ознайомилися з реформою в дії – успішними прикладами впровадження змін. 

Гості побачили, як на практиці застосовуються технологічні моделі організації харчування, як-от базові та опорні кухні, почули відгуки колег щодо оновленого меню та інших інновацій, які використовують у школах і садочках Київщини, щоб забезпечити дітей здоровою та поживною їжею.

Крім того, учасники заходу побували на будівництві фабрики-кухні в Бучі, яка вже зовсім скоро розпочне роботу й годуватиме понад 10 тисяч дітей із 30 освітніх закладів Київської області.

«Важливо, що наша робота об’єднує всю країну. Вже були проведені такі зустрічі для Тернопільської, Одеської, Полтавської областей. Київщина сьогодні приймає вже третю таку нараду. Це справжнє лідерство. Але насправді кожен важливий, кожен приніс щось важливе. Так і має бути – якісна реформа твориться не згори, а саме на місцях», – наголосила Олена Зеленська, яка є ініціаторкою реформи шкільного харчування. 

Оставить комментарий

avatar
250