Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент провів нараду щодо підсумків третьої зустрічі радників із національної безпеки щодо імплементації Формули миру

Президент провів нараду щодо підсумків третьої зустрічі радників із національної безпеки щодо імплементації Формули миру
2 Лис 2023 01:05 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо підсумків третьої зустрічі радників із питань національної безпеки та радників із зовнішньої політики щодо імплементації Формули миру, яка відбулася 28–29 жовтня на Мальті.

Керівник Офісу Президента, голова української делегації на зустрічі на Мальті Андрій Єрмак поінформував Главу держави про те, що в зустрічі взяли участь представники 66 країн і міжнародних організацій зі всіх континентів. Це на 24 делегації більше, ніж на попередній зустрічі в Джидді.

Андрій Єрмак зазначив, що представники держав-партнерів та українська делегація разом представили конкретні кроки щодо реалізації п’яти пунктів Формули миру. Ці плани заходів розробили робочі групи у складі послів, акредитованих в Україні, та представників української влади.

Члени української делегації відзначили важливість консолідації країн світу навколо реалізації пунктів Формули миру, особливо в складний час загострення конфліктів у різних регіонах світу, зокрема на Близькому Сході.

Оставить комментарий

avatar
250