Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак на полях третьої зустрічі радників на Мальті розпочав консультації з Нідерландами щодо укладення двосторонньої угоди про безпекові гарантії

Андрій Єрмак на полях третьої зустрічі радників на Мальті розпочав консультації з Нідерландами щодо укладення двосторонньої угоди про безпекові гарантії
28 Жов 2023 22:10 | Новини України

За дорученням Президента України Володимира Зеленського керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак на полях третьої зустрічі радників із національної безпеки та зовнішньої політики на Мальті розпочав консультації з Нідерландами щодо укладення двосторонньої угоди про безпекові гарантії відповідно до Спільної декларації про підтримку України.

До української переговорної групи, яку очолив Андрій Єрмак, також увійшли: заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква, заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький і радники керівника Офісу Глави держави Олександр Бевз і Дарія Зарівна.

Нідерланди стали шостою державою після США, Великої Британії, Канади, Японії, Франції та першою з країн, що не входять до G7, із якою Україна почала відповідні двосторонні переговори.

«Символічно, що ми почали безпекові консультації з Нідерландами саме під час третьої зустрічі радників із нацбезпеки щодо реалізації Української формули миру, адже одним з елементів Формули є недопущення ескалації війни та повторення агресії. Нідерланди – надійний партнер України в наближенні нашої спільної перемоги», – наголосив Андрій Єрмак.

Оставить комментарий

avatar
250