Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За ініціативою Фонду Президента України стартував пілотний цикл програми, що сприятиме розвитку людського капіталу

За ініціативою Фонду Президента України стартував пілотний цикл програми, що сприятиме розвитку людського капіталу
28 Жов 2023 04:10 | Новини України

Радниця – уповноважена Президента України з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту Ольга Будник повідомила про початок пілотного циклу програми «Лідери трансформації університетів задля відновлення України», яка покликана сформувати нове прогресивне покоління керівників закладів вищої освіти й посилити конкурентоспроможність українських університетів.

Програма створена з ініціативи Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Британською Радою в Україні.

Вона спрямована на очільників закладів освіти й має на меті створити якісний лідерський резерв, який володіє сучасними компетенціями задля посилення інституційної спроможності українських університетів.

«Одним із ключових завдань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту є інтернаціоналізація освіти. Її вихід на якісно новий рівень дасть змогу українським університетам мати конкурентні переваги перед іноземними закладами освіти, відповідати вимогам до якості освітніх послуг від українських студентів, які потребують особливих навичок і знань для можливостей ефективного відновлення держави, а також для збільшення привабливості перед іноземними слухачами», – зазначила Ольга Будник.

Оставить комментарий

avatar
250