Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олексій Кулеба зустрівся з головою Постійного представництва ЄІБ в Україні

Олексій Кулеба зустрівся з головою Постійного представництва ЄІБ в Україні
27 Жов 2023 06:10 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба провів зустріч із головою Постійного представництва Європейського інвестиційного банку в Україні паном Жаном-Еріком С. де Загоном.

«Європейський інвестиційний банк із початку повномасштабного вторгнення Росії надає Україні вагому й безперебійну підтримку та відгукується на нагальні потреби нашої країни. Ми щиро вдячні нашим партнерам за таку потужну допомогу», – зазначив Олексій Кулеба.

Під час зустрічі обговорили реалізацію актуальних проєктів ЄІБ і потенційну співпрацю у повоєнній розбудові в межах Плану відновлення України (Ukraine Facility), який розробляється в тісній взаємодії з представниками органів влади всіх рівнів та громадських організацій, зокрема й на базі Конгресу місцевих та регіональних влад.

«Підходи до відновлення потребують постійного діалогу та сформованої державної політики, від просторового планування до навчання кваліфікованих кадрів. Представники всіх гілок влади нині об’єднані в підтримці ініціатив громад щодо відновлення та розвитку», – наголосив заступник керівника Офісу Президента.

Оставить комментарий

avatar
250