Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президенти України й Туреччини обговорили реалізацію Формули миру та розвиток двосторонніх відносин

Президенти України й Туреччини обговорили реалізацію Формули миру та розвиток двосторонніх відносин
22 Жов 2023 01:10 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Глава держави подякував за незмінну підтримку Туреччиною суверенітету й територіальної цілісності України. 

«Навіть на тлі нових глобальних викликів світ має і надалі докладати зусиль для підтримки імплементації Української формули миру. Голос і позиція Туреччини в цьому важливі», – сказав Володимир Зеленський.

Президент України висловив вдячність Туреччині за участь у попередніх консультаціях на рівні радників із національної безпеки та за готовність направити представника на чергову зустріч, яка відбудеться на Мальті. 

Володимир Зеленський також відзначив участь турецьких фахівців у першому Форумі оборонних індустрій у Києві та підготовку конференції з відновлення України, яка відбудеться у Туреччині в листопаді. 

Співрозмовники обговорили подальший розвиток двосторонніх відносин і наголосили на важливості реалізації всіх домовленостей, досягнутих під час останньої зустрічі президентів у Стамбулі. 

Оставить комментарий

avatar
250