Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська: Коректні відповіді на пошук у Google нині – частина інформаційної безпеки для всього світу

Олена Зеленська: Коректні відповіді на пошук у Google нині – частина інформаційної безпеки для всього світу
20 Жов 2023 20:10 | Новини України

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася з представниками компанії Google – віцепрезиденткою з питань взаємодії з органами державної влади та державної політики Аннетте Кробер-Ріль та віцепрезидентом з питань Центральної та Східної Європи Патріком Ворнкінгом, які прибули до Києва.

Дружина Президента подякувала за багаторічне плідне партнерство в різних сферах культурного та громадського життя, а також за принципову позицію компанії під час російського повномасштабного вторгнення в Україну.

Зокрема, у Google одними з перших застосували санкції проти РФ. Компанія призупинила рекламу в Росії, співпрацю з російськими рекламодавцями. YouTube видалив понад 9 тис. каналів і 70 тис. відео, які спотворювали правду про агресію РФ.

26 лютого 2022 року Google на невизначений термін призупинив монетизацію державних ЗМІ РФ у світі, зокрема RT та Sputnik, а 2 березня YouTube заблокував усі канали у Європі, пов’язані з державними засобами масової інформації Росії.

Також Google розширив кіберзахист для облікових записів українців і допоміг українським державним ресурсам та ЗМІ в захисті від DDoS-атак. 

Оставить комментарий

avatar
250