Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Пройти зиму й дати потужну відповідь на російські удари по містах України – на це зараз спрямована вся робота – звернення Президента Володимира Зеленського

Пройти зиму й дати потужну відповідь на російські удари по містах України – на це зараз спрямована вся робота – звернення Президента Володимира Зеленського
14 Жов 2023 03:05 | Новини України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Сьогодні – робочий день в нашому місті Одесі.

Візит Марка Рютте, Прем’єр-міністра Нідерландів, його команди. Наші перемовини. Є рішення щодо ракет для «петріотів» – Нідерланди дають додаткові ракети. Ми сьогодні обговорили з Марком і інші спільні кроки для оборони України.

Окрема увага – захисту Одеси, усього нашого Півдня – від дунайських портів до портів Великої Одеси. Обговорили захист наших коридорів експорту в Чорному морі. Світ визнає глобальну роль України – гаранта продовольчої безпеки. І чітко підтримує те, що ми маємо зберегти й посилювати це наше значення.

Від української сили прямо залежить соціальна стабільність багатьох країн.

Сьогодні були в Одеському порту. Були доповіді військових, урядовців щодо нашої поєднаності зі світовим ринком та захисту української акваторії Чорного моря. Провів нараду щодо ситуації в Одеській області із керівниками правоохоронних органів, представниками обласної влади, військовим керівництвом. Ключове – це, звичайно, підготовка до зими, захист енергетики, відновлення того, що було зруйновано російськими ударами. Я вдячний усім, хто працює, щоб наші люди були захищені. Пройти зиму й дати потужну відповідь на російські удари по Одесі, і по Одеському регіону, по містам області і усієї України – на це зараз спрямована робота всіх у системі влади та наших дипломатів. Буде більше захисту нашій державі.

Оставить комментарий

avatar
250