Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олексій Дніпров зустрівся з представниками боксерської спільноти України та WBC

Олексій Дніпров зустрівся з представниками боксерської спільноти України та WBC
8 Жов 2023 06:05 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Олексій Дніпров зустрівся з представниками боксерської спільноти України й однієї з найпрестижніших боксерських організацій світу – World Boxing Council (Всесвітня боксерська рада).

Олексій Дніпров подякував представникам WBC за підтримку України в протистоянні російській агресії, зокрема за принципову позицію щодо заборони участі в змаганнях для росіян і білорусів.

Під час відеоконференції президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман наголосив на всебічній підтримці України в боротьбі за незалежність та звільнення своїх територій від російських загарбників. Також президент WBC запевнив у подальшій забороні російським і білоруським боксерам брати участь у будь-яких змаганнях із залученням організації та зазначив, що триває робота над виключенням прапора РФ із логотипів WBC. 

На додачу до цього, за його словами, планується допомога Україні у відбудові спортивних приміщень, зруйнованих агресором. Керівник офіційного представництва WBC в Україні Микола Ковальчук і радник WBC Ігор Фаніян розповіли про гуманітарну допомогу, яку організація надала медичним закладам, переміщеним особам, дітям-сиротам і Збройним Силам України в межах благодійного проєкту WBC Cares Ukraine.

Оставить комментарий

avatar
250