Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент розпочав участь у ІІІ саміті Європейської політичної спільноти й зустрівся з виконувачем обов’язків голови уряду Іспанії

Президент розпочав участь у ІІІ саміті Європейської політичної спільноти й зустрівся з виконувачем обов’язків голови уряду Іспанії
5 Жов 2023 22:10 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський розпочав участь у ІІІ саміті Європейської політичної спільноти, який відбувається у Гранаді (Іспанія).

«Я вважаю, що головні виклики, які є перед усіма нами, – це насамперед збереження єдності у Європі. І я кажу не лише про країни ЄС, а про всю Європу. Я вважаю, що це буде найбільшим викликом. Тому що Росія атакуватиме інформаційно, дезінформацією, фейками. Це перше. Друге: для України дуже важливо мати захисний щит на зиму. Тому що взимку на нас буде багато атак різними видами російських ракет, іранськими дронами», – сказав Глава держави під час спілкування з представниками ЗМІ.

Президент провів зустріч із виконувачем обов’язків голови уряду Королівства Іспанія Педро Санчесом.

«Дякую за запрошення до участі в саміті, це позитивний сигнал підтримки України. Дякую за підтримку України», – зазначив Володимир Зеленський.

Лідери обговорили необхідні кроки щодо реалізації Української формули миру. Зокрема, йшлося про підготовку наступної зустрічі на рівні радників, яка має відбутися незабаром.

Оставить комментарий

avatar
250