Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Житомирщині стартує пілотний проєкт з упровадження Концепції системи забезпечення безпеки в закладах освіти

На Житомирщині стартує пілотний проєкт з упровадження Концепції системи забезпечення безпеки в закладах освіти
23 Вер 2023 03:05 | Новини України

У межах запуску пілотного проєкту з упровадження Концепції системи забезпечення безпеки в закладах освіти робоча група ознайомилася з потребами освітніх закладів у Житомирській області.

До групи увійшли представники Офісу Президента, Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Фонду Президента з підтримки освіти, науки та спорту, а також міжнародні партнери з ЮНЕСКО. У роботі групи також беруть участь представники органів місцевого самоврядування, обласної військово-цивільної адміністрації, прокуратури та освітян.

Робоча група відвідала декілька ліцеїв міста Житомира та поспілкувалася з колективами, щоб з’ясувати потреби закладів освіти у громадах, які беруть участь у пілотному проєкті з упровадження безпекової Концепції, забезпеченні їх засобами та інструментами, які сприятимуть безперервному навчальному процесу. Крім того, група мала не меті визначити ефективність системи психологічної служби в регіоні, щоб запропонувати моделі підтримки, максимально адаптовані до потреб громад.

Оставить комментарий

avatar
250